Μενού εβδομάδας

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

Μετά το Πασχαλιάτικο φαγοπότι αξιοποιούμε τα περισσεύματα! Αυγά, αρνάκι και κουλουράκια που περίσσεψαν, βρίσκουν τη θέση τους στο μενού αυτής της εβδομάδας! Αυτό άλλωστε πιστεύουμε ότι είναι και το νόημα της διατροφικής ελευθερίας που χαρακτηρίζει την εβδομάδα της Διακαινησίμου! Η τάση zero waste στην παραδοσιακή της εκδοχή!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Δευτέρα 25-4-2022

Για σήμερα, κρεατότουρτα με τα περισσεύματα από τα αρνάκι

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

 

Τρίτη 26-4-2022

Αυγά τυλιγμένα με κιμά

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

 

Τετάρτη 27-4-2022

Αρακάς λαδερός

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

 

Πέμπτη  28-4-2022

Αρνάκι ή κατσικάκι με σταμναγκάθι

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

 

Παρασκευή 29-4-2022

Ρεβίθια με πράσα και σπανάκι

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

 

Σάββατο 30-4-2022

Ψαράκια μαρινάτα

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και μαϊντανό 

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

Ανοιξιάτικη μαρουλοσαλάτα με τα αυγά του Πάσχα

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

Πιπεριές γεμιστές με αβοκάντο

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κιμαδόπιτες με σπιτικό φύλλο χωρίς πλάστη

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

Ομελέτα με αγκινάρες

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

Πιπεριές με τυριά στο τηγάνι

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

Μαραθοτηγανίτες

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Γλυκό ψυγείου με ζελέ

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

Ζουμερή σοκολατόπιτα χωρίς αυγά, η πιο απλή

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

Εύκολο σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

 

Κρέμα μαστίχας για να αξιοποιήσουμε και τα κουλουράκια που περίσσεψαν!

 Μενού 17: Από 25-4-2022 ως 30-4-2022

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο