Μετά το Πασχαλιάτικο φαγοπότι αξιοποιούμε τα περισσεύματα! Αυγά, αρνάκι και κουλουράκια που περίσσεψαν, βρίσκουν τη θέση τους στο μενού αυτής της εβδομάδας! Αυτό άλλωστε πιστεύουμε ότι είναι και το νόημα της διατροφικής ελευθερίας που χαρακτηρίζει την εβδομάδα της Διακαινησίμου! Η τάση zero waste στην παραδοσιακή της εκδοχή!
Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές
Δευτέρα 25-4-2022
Για σήμερα, κρεατότουρτα με τα περισσεύματα από τα αρνάκι
Τρίτη 26-4-2022
Αυγά τυλιγμένα με κιμά
Τετάρτη 27-4-2022
Αρακάς λαδερός
Πέμπτη 28-4-2022
Αρνάκι ή κατσικάκι με σταμναγκάθι
Παρασκευή 29-4-2022
Ρεβίθια με πράσα και σπανάκι
Σάββατο 30-4-2022
Ψαράκια μαρινάτα
Σαλάτες
Χόρτα βραστά
Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και μαϊντανό
Ανοιξιάτικη μαρουλοσαλάτα με τα αυγά του Πάσχα
Πιπεριές γεμιστές με αβοκάντο
Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές
Κιμαδόπιτες με σπιτικό φύλλο χωρίς πλάστη
Ομελέτα με αγκινάρες
Πιπεριές με τυριά στο τηγάνι
Μαραθοτηγανίτες
Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα
Γλυκό ψυγείου με ζελέ
Ζουμερή σοκολατόπιτα χωρίς αυγά, η πιο απλή
Εύκολο σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή