Μενού εβδομάδας

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

Εδώ και σήμερα οι προτάσεις μας για την εβδομάδα που έρχεται! Φθινοπώριασε -για να μη πω χειμώνιασε- για τα καλά και το μενού της εβδομάδας προσαρμόστηκε αναλόγως. Ευχόμαστε να είστε καλά και να βγούμε όλοι αλώβητοι από τις ταλαιπωρίες που περνάμε!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 17-10-2021

Κρέας με κυδώνια

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

Δευτέρα 18-10-2021

Λαχανόρυζο

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

Τρίτη 19-10-2021

Μπουτάκια κοτόπουλου στη γάστρα

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

Τετάρτη 20-10-2021

Φασολάκια μαυρομάτικα σε φθινοπωρινή εκδοχή

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

Πέμπτη  21-10-2021

Κεφτέδες με πατάτες στον φούρνο

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

Παρασκευή 22-10-2021

Πρασοσέλινο λαδερό, ντερμπιέ

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

Σάββατο 23-10-2021

Ψαρόσουπα

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

Σαλάτες

Σαλάτα με ψητά λαχανικά εποχής

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

Λαχανοσαλάτα απλή, σκέτη ή με σάλτσα γιαουρτιού

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

Πατατοσαλάτα αλοιφή

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Αφράτα ψωμάκια γεμιστά με σπανάκι και τυρί

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

«Γύρος» κοτόπουλου στο τηγάνι

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

με σπιτικές πίτες

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

Πιπεριές με τυριά στο τηγάνι

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

Αφράτη τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ 1-2-3-4

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

Μπισκότα με νιφάδες βρώμης και αλεύρι ολικής άλεσης

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

Κομπόστα με μήλα ή/και κυδώνια

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

Εύκολη και οικονομική τριφτή μηλόπιτα

 Μενού 42: Από 17-10-2021 ως 23-10-2021

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο