Τώρα που οι φρέσκοι γίνονται όλο και πιο δυσεύρετοι η Οικογένεια Κυριακάκη μας δίνει την λύση!
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι κολοκυθιές ανθίζουν και τα άνθη τους αποτελούν την πρώτη ύλη για τη δημιουργία αυτής της συνταγής. Τα λουλούδια της κολοκυθιάς είναι πολύ ευαίσθητα, για αυτό και πρέπει να συλλέγονται με το πρώτο φως της ημέρας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι κολοκυθιές «δροσοποτίζονται» στο φως του φεγγαριού και αναπτύσσουν τα υπέροχα αρώματά τους. Με την έλευση της ημέρας τα λουλούδια της κολοκυθιάς σιγά-σιγά κλείνουν και σβήνουν. Για αυτό και η συλλογή τους γίνεται συγκεκριμένες ώρες πριν το χάραμα. Με την ανατολή του ηλίου οι ανθοί της κολοκυθιάς με τα ιδιαίτερα αρώματά τους φτάνουν στις εγκαταστάσεις μας. Από τα γόνιμα χωράφια της κρητικής γης οι ανθοί του κολοκυθιού αρχίζουν σιγά-σιγά να μετουσιώνονται σε ένα μοναδικό «gourmet» πιάτο!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και με ποιους τρόπους μπορείτε να μαγειρέψετε τους κολοκυθοανθούς Greens & Yellows ΕΔΩ
Η συνταγή περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα που ταιριάζουν με την φιλοσοφία του site και που χρησιμοποιούμε κι εμείς οι ίδιοι.