Άρθρα

Ανθοί κολοκυθιού Greens & Yellows

Ανθοί κολοκυθιού Greens & Yellows

Τώρα που οι φρέσκοι γίνονται όλο και πιο δυσεύρετοι η Οικογένεια Κυριακάκη μας δίνει την λύση!

Ανθοί κολοκυθιού Greens & Yellows

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι κολοκυθιές ανθίζουν και τα άνθη τους αποτελούν την πρώτη ύλη για τη δημιουργία αυτής της συνταγής. Τα λουλούδια της κολοκυθιάς είναι πολύ ευαίσθητα, για αυτό και πρέπει να συλλέγονται με το πρώτο φως της ημέρας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι κολοκυθιές «δροσοποτίζονται» στο φως του φεγγαριού και αναπτύσσουν τα υπέροχα αρώματά τους. Με την έλευση της ημέρας τα λουλούδια της κολοκυθιάς σιγά-σιγά κλείνουν και σβήνουν. Για αυτό και η συλλογή τους γίνεται συγκεκριμένες ώρες πριν το χάραμα. Με την ανατολή του ηλίου οι ανθοί της κολοκυθιάς με τα ιδιαίτερα αρώματά τους φτάνουν στις εγκαταστάσεις μας. Από τα γόνιμα χωράφια της κρητικής γης οι ανθοί του κολοκυθιού αρχίζουν σιγά-σιγά να μετουσιώνονται σε ένα μοναδικό «gourmet» πιάτο!

Ανθοί κολοκυθιού Greens & Yellows

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και με ποιους τρόπους μπορείτε να μαγειρέψετε τους κολοκυθοανθούς Greens & Yellows ΕΔΩ

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Τοποθέτηση Προϊόντος

Η συνταγή περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα που ταιριάζουν με την φιλοσοφία του site και που χρησιμοποιούμε κι εμείς οι ίδιοι.

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο