Μενού εβδομάδας

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

Το μενού και αυτής της εβδομάδας έχει την ποικιλία των υλικών που αρμόζει στην εποχή! Ανακατεμένα καλοκαιρινά και φθινοπωρινά λαχανικά και φρούτα σε συνταγές καθημερινές, αγαπημένες και κατάλληλες για όλη την οικογένεια! Καθημερινή φροντίδα, απόλαυση αλλά και έγνοια το φαγητό, οπότε ένας έγκαιρος προγραμματισμός βοηθάει 😉 !

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 4-10-2020

Στιφάδο με μικρά κολοκυθάκια

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

 

Δευτέρα 5-10-2020

Εύκολη μακαρονάδα φούρνου

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

 

Τρίτη  6-10-2020

Κοτόπουλο στη γάστρα με λαχανικά

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

 

Τετάρτη 7-10-2020

Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Πέμπτη 8-10-2020

Μελιτζάνες παπουτσάκια

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

 

Παρασκευή 9-10-2020

Φρέσκα φασολάκια (και με πρόταση για όσα περισσέψουν 😉 ) 

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Σάββατο  10-10-2020

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα κάππαρης

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

 

Σαλάτες

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Κουνουπίδι ή μπρόκολο βραστό

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Τζατζίκι

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Μακαρονοσαλάτα χορταστική

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Φαβοκεφτέδες

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Γύρος κοτόπουλου στο τηγάνι

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Κολοκυθόπιτες τηγανιού με γλυκοκολοκύθα

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Μπουρεκάκια μπουκιές με ξινομυζήθρα

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ σοκολάτας χωρίς αυγά και βούτυρο, με αλεύρι ολικής

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Κουλουράκια ζαχαρωτά (ελαιολάδου)

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

Μηλόπιτα νόστιμη και εύκολη

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Λουκουμάδες

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

Ρυζόγαλο

Μενού 40: Από 4-10-2020 ως 10-10-2020

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε, όσο καλύτερα γίνεται στις δοσμένες συνθήκες!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο