Έξω από την κουζίνα

1st GR food blogger Camp

Δεν ήμουν εκεί παρόλο που το ήθελα πολύ από την πρώτη στιγμή που έμαθα για τη διοργάνωσή του. Οι υποχρεώσεις που είχα το συγκεκριμένο Σάββατο δεν γινόταν να αναβληθούν.Έτσι, προς μεγάλη μου λύπη το έχασα…

Ήταν μια θαυμάσια ιδέα της κυρίας Βίκυς Κουμάντου του tasteFULL    και του κ.Δέτση της “Εντέλεια-Πληροφορική”
Όταν είδα ότι μπορούσα να στείλω κάτι για κέρασμα σκέφτηκα να στείλω κάτι που να μην μπαγιατεύει ,να μη λερώνει, να μην χαλάει ,να μεταφέρεται με κούριερ ,να μην καταστρέφεται αν κατά τη μεταφορά αναποδογυρίσει το κουτί , κλπ κλπ κλπ. Κατέληξα στα ανεβατά κουλουράκια  και στα κρίθινα κουλουράκια διαίτης 

Το θέμα της παραλαβής τους στην Αθήνα και του σερβιρίσματός τους στην αίθουσα της εκδήλωσης δεν ήταν και τόσο εύκολο. Κι εκεί φάνηκε η προσωπική φροντίδα και η διάθεση εξυπηρέτησης από τους διοργανωτές. Με ένα τηλεφώνημα η κ. Κουμάντου , ανέλαβε να τα κάνει όλα, παρά τον αδιαμφισβήτητο φόρτο εργασίας και τον απειροελάχιστο χρόνο που είχε την προτελευταία μέρα της διοργάνωσης.Κυρία Κουμάντου και κύριε Δέτση σας ευχαριστώ.

Οι διοργανωτές δεν ήταν οι τελετάρχες μιας απρόσωπης εκδήλωσης. Ήταν οι φίλοι, οι άνθρωποι που σαν να γνωριζόμασταν από πάντα ανέλαβαν όλα αυτά που δεν θα μπορούσα εγώ να κάνω. Και τα έκαναν καλύτερα από μένα.

Ευχαριστώ Κική!

Είδα ένα μέρος της εκδήλωσης από το livestream (τα λέγαμε μάλιστα με τη Μανουσίνα  και τη Λίνα) και στεναχωρήθηκα για άλλη μια φορά που δεν ήμουν εκεί. Όχι για τα χρήσιμα που μάθανε όσες και όσοι βρέθηκαν στο camp.Δεν τα υποτιμώ μα δεν ήταν το πρωτεύον. Στεναχωρήθηκα γιατι ήθελα να γνωρίσω τις φίλες που με καλωσόρισαν αυθόρμητα από την αρχή της δημιουργίας αυτού του blog.Πιστεύω όμως ότι η 16η Οκτωβρίου είναι μόνο η αρχή…

Η δεύτερη συγκίνηση ήρθε μετά το τέλος της εκδήλωσης .Πολλές φίλες σκέφτηκαν να βγάλουν φωτογραφία τον μπουφέ και μάλιστα η Κική  είχε την καλοσύνη να μου στείλει φωτογραφίες με τα κουλουράκια μου. Αλλά και την Ξανθή που της ζήτησα να χρησιμοποιήσω δικές της φωτό, και δέχτηκε πολύ πρόθυμα.

Ευχαριστώ Κική!

Ας είστε καλά όλοι! Δείξατε σε όσους λείπαμε ό,τι περισσότερο μπορούσατε από αυτό που ζήσατε, και το κυριότερο μας δημιουργήσατε την επιθυμία να είμαστε κι εμείς εκεί στο επόμενο.

 

(Πώς να μη ζηλέψει κανείς μια τέτοια παρέα;)  Ευχαριστώ Ξανθή!

Και αφού δεν έχω συνταγή  σήμερα,πάρτε  ένα απλό αλλά gourmet κρητικό κερασματάκι….

Μελωμένα σύκα και ώριμη κεφαλογραβιέρα Κρήτης!

Update 22.40
Μόλις πήρα το email από την Μπέττυ που ευχαρίστως μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω και δική της φωτογραφία.Το blog της ήταν το πρώτο στο οποίο είδα ανταπόκριση από το camp και είχε και φωτό από το κέρασμά μου.
Δείτε τι ωραία φωτογραφία!
Ευχαριστώ Μπέττυ!

ΥΣ. Τα ανεβατά, όταν γίνουν με μαγιά, είναι πολύ ωραιότερα τις πρώτες μέρες .Δεν ρίσκαρα όμως να τα κάνω με προζύμι – με το οποίο διατηρούνται πιο πολύ- γιατί όσες το χησιμοποιούν θα ξέρουν ότι αυτό κάνει ότι θέλει και μπορεί να μην ανέβαινε στην ώρα του!

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Vita

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές