Μενού εβδομάδας

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

Εδώ και σήμερα με το μενού της εβδομάδας και άκρως καλοκαιρινά πιάτα! Ας απολαύσουμε λαχανικά φρέσκα, χρώματα κι αρώματα στο τραπέζι μας! Όσο κι αν συνεχίζονται τα δύσκολα, ας βρούμε τρόπους να χαρούμε το φετινό καλοκαίρι…

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 18-7-2021

Καλοκαιρινό «στιφάδο»

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

 

Δευτέρα 19-7-2021

Μελιτζάνες με ξινόχοντρο

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

 

Τρίτη 20-7-2021

Κεφτέδες με πατάτες στον φούρνο

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

 

Τετάρτη 21-7-2021

Φάβα

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

 

Πέμπτη  22-7-2021

Κοτόπουλο λεμονάτο

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

 

Παρασκευή 23-7-2021

Φαβοκεφτέδες

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

 

Σάββατο 24-7-2021

Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

 

Σαλάτες

Κοτοσαλάτα καλοκαιρινή

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Καραμελωμένα ντοματίνια πάνω από βραστά χόρτα ή πάνω από τη φάβα

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

«Σπαγγέτι» κολοκυθιών

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Σαλάτα αλοιφή με κόκκινη πιπεριά

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πατάτες φούρνου

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Κοκκινιστοί χοχλιοί ή καλαμαράκια (με τους φαβοκεφτέδες της Παρασκευής 😉 )

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Τυρόπιτες ανεβατές

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Εύκολη κολοκυθόπιτα με χυλό, χωρίς φύλλο

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ με μπανάνες και καρύδα στο multi

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Κουλουράκια παραλίας

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Μωσαϊκό χωρίς αυγά

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

Παγωτό κεράσι χωρίς παγωτομηχανή

Μενού 29: Από 18-7-2021 ως 24-7-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο