Μενού εβδομάδας

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Πλησιάζουν οι Απόκριες αλλά το σκηνικό στη ζωή παραμένει ίδιο. Ας το χρωματίσουμε αποκριάτικα με εθιμικά πιάτα και ας ξεχαστούμε για λίγο με καλούς μεζέδες και γλυκόπιοτα κρασάκια!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 28-2-2021

Κλασικό φρικασέ με μαρούλι

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

 

Δευτέρα 1-3-2021

Χειμωνιάτικο τουρλού

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

 

Τρίτη 2-3-2021

Μακαρόνια με κιμά

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

 

Τετάρτη 3-3-2021

Κόκκινες φακές σούπα

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

 

Πέμπτη 4-3-2021

Αρνάκι «οφτό» στον σπιτικό φούρνο

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

 

Παρασκευή 5-3-2021

Γιαχνάκι με μάραθα και πατάτες (και χοχλιούς για όσους τους αγαπούν…)

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

 

Σάββατο 6-3-2021

Τηγανητά ψαράκια

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

Πράσινη σαλάτα εποχής

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

Κουνουπίδι τηγανητό με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

Πολλές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Λουκάνικα με πιπεριές

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

ή με πράσα

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

Πατάτες φούρνου σε χυμό εσπεριδοειδών

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

Τυρόπιτες  με φύλλο κρούστας

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

Πλούσιο εορταστικό πιλάφι

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μυζηθροπιτάκια –γλύκισμα!

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

Γαλακτομπούρεκο σε ατομικές μερίδες

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

Κέικ μήλου με μπανάνες

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

Παξιμαδάκια λεμονιού και βανίλιας

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

Γλυκιά τριφτή μυζηθρόπιτα φούρνου

Μενού 9: Από 28-2-2021 ως 6-3-2021

 

Να είμαστε καλά, να προσέχουμε! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο