Η πρότασή μας

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

Δροσερές πιρουνιές για την μέρα της κρεατοφαγίας! 

 

Επειδή τα τσικνίσματα θέλουν και δροσερές μπουκιές, χρειάζονται και οι σαλάτες για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Εννοείται ότι οι πράσινες είναι απαραίτητες, αλλά εδώ προτείνουμε μερικές κρεμώδεις σαλάτες με γιαούρτι (εκτός από το κλασικό τζατζίκι!) και κάποια πικάντικα “ντιπς” που μπορούν μια χαρά να αντικαταστήσουν και τα συνοδευτικά!

Κλικ στις φωτογραφίες

Σάλτσα ταχινιού για σαλάτες αλλά και ψητά!

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Πατατοσαλάτα αλοιφή

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Αυγοσαλάτα με γιαούρτι

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Αμυγδαλοσαλάτα εξαιρετική!

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Ντιπ κόκκινης πιπεριάς

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Και πιο καυτερή εκδοχή…

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Απλή παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Και η «σπέσιαλ»

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Ακόμη μια σπέσιαλ, πολύ κατάλληλη για την ημέρα!

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

 

Και μια πολύ πρωτότυπη με γλυστρίδα και γιαούρτι

Δροσερές σαλάτες με γιαούρτι και dips για την Τσικνοπέμπτη!

Καλό σας βράδυ! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο