Μενού εβδομάδας

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

Ανακατεμένα και αυτή την εβδομάδα τα καλοκαιρινά και τα φθινοπωρινά λαχανικά και φρούτα στο μενού μας! Θα απολάυσουμε και τα τελευταία του καλοκαιριού και τα πρωτοφανίστικα του Φθινοπώρου. Καλά και νόστιμα μαγειρέματα ό,τι κι αν επιλέξετε!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 11-10-2020

Κοκκινιστό με μακαρόνια

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

 

Δευτέρα 12-10-2020

Μπριάμ, ίσως το τελευταίο φετινό…

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

 

Τρίτη 13-10-2020

Χοιρινό ή κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Τετάρτη 14-10-2020

Σπανακόρυζο

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

 

Πέμπτη 15-10-2020

Κεφτέδες με πράσα

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

 

Παρασκευή 16-10-2020

Μαυρομάτικα φασολάκια σε φθινοπωρινή εκδοχή

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

 

Σάββατο  17-10-2020

Ψάρι τηγανητό

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

 

Σαλάτες

Κουνουπίδι ή μπρόκολο βραστό

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Κοτοσαλάτα με ζυμαρικό

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Σαλάτα αλοιφή με πιπεριές

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Πλιγουροσαλάτα

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πατάτες φούρνου

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Τυρόπιτες με προζύμι

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Τάρτα μελιτζάνας

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Κρητικές κολοκυθόπιτες

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Καρυδόπιτα χωρίς αυγά και βούτυρο

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Κυδωνόπιτα τριφτή

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Κουλουράκια λεμονιού

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Κρέμα με άρωμα μαστίχας

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Κέικ βανίλιας

Μενού 41: Από 11-10-2020 ως 17-10-2020

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε, όσο καλύτερα γίνεται στις δοσμένες συνθήκες!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο