Μενού εβδομάδας

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

Καθυστερήσαμε λίγο τις προτάσεις μας αυτή την εβδομάδα… Λίγο γιατί είχαμε ήδη προτείνει εδέσματα για τη μέρα της Παναγίας, λίγο γιατί τα τεχνικά προβλήματα στην περιοχή μας μάς δυσκόλεψαν πολύ την πρόσβαση στο διαδίκτυο, δημοσιεύεται σήμερα το 33ο μενού της εβδομάδας, μετά από αρκετά μηνύματα φίλων ότι το περιμένουν. Έστω και λειψό λοιπόν (αφού αφαιρέθηκαν όσα είχα να προτείνω για τις προηγούμενες μέρες), είναι σήμερα εδώ!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Τρίτη 17-8-2021

«Γύρος» κοτόπουλου στο τηγάνι

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

 

Τετάρτη 18-8-2021

Μαυρομάτικα με βλίτα

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

 

Πέμπτη  19-8-2021

Κεφτέδες με πατάτες στον φούρνο

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

Παρασκευή 20-8-2021

Φασουλόρυζο (με τα μαυρομάτικα που περίσσεψαν…)

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

 

Σάββατο 21-8-2021

Ψάρι σε κρούστα αλατιού

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

 

Σαλάτες

Πατατοσαλάτα

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

Σαλάτα με γλιστρίδα

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

Μπάμιες τουρσί

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

Βλίτα βραστά με ντομάτα

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας, αφράτη και εύκολη

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

Καλοκαιρινή χορτόπιτα

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

Μελιτζανόπιτα με κιμά

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Γλυκό ψυγείου με cream crackers

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

Κουλουράκια παραλίας στον φούρνο ή στο τηγάνι

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

ή εκλεκτά ζαχαρόψωμα (και για την παραλία!)

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

Εύκολο κέικ με ζαχαρούχο γάλα

 Μενού 33: Από 17-8-2021 ως 21-8-2021

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο