Μενού εβδομάδας

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Οι προτάσεις μας  για την εβδομάδα που έρχεται περιέχουν νηστίσιμα και μη νηστίσιμα πιάτα. Ανοιξιάτικα  όμως όλα αφού αυτή την εποχή τα αγριόχορτα, τα μυριστικά –άγρια και ήμερα- είναι στα καλύτερά τους! Δείτε το μενού μας, ίσως κάποιες από τις προτάσεις μας διευκολύνουν τις αποφάσεις σας ως προς το τι θα βάλετε στις κατσαρόλες σας!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

Κυριακή 5-3-2017

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

 

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

ή μοσχαράκι με ασκορλύμπους και αγκινάρες

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Δευτέρα 6-3-2017

Καλαμαράκια του κουτιού με κρεμμύδια και μέλι

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Τρίτη 7-3-2017

Σπανακόρυζο

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Τετάρτη 8-3-2017

Φακές σούπα

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Πέμπτη 9-3-2017

Μπουτάκια κοτόπουλου  στη γάστρα

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Ή χοχλιοί με μάραθα

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Παρασκευή 10-3-2017

Ταραμοκεφτέδες  από  ταραμοσαλάτα και πράσινη σαλάτα

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Ή ομελέτα με τσιμούλια (ή άλλη πράσινη ομελέτα)

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Σάββατο 11-3-2017

Παστός μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

ή μαυρομάτικα φασολάκια

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

 

Σαλάτες

Τσιμούλια ή άλλα βραστά χόρτα

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Ταραμοσαλάτα

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Μαραθοτηγανίτες

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Πατατόγαλο

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Χορτόπιτα με μακεδονικό φύλλο (αν νηστεύετε παραλείψτε το  τυρί)

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Γλυκά

Χαλβάς του μπακάλη με σάλτσα πορτοκαλιού

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Νηστίσιμο κέικ μήλου

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Μπισκότα βρώμης

Μενού 16# Από 5-3-2017 ως 11-3-2017

 

Καλή εβδομάδα να έχουμε! 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο