Η πρότασή μας

7

7
7

Το καινούριο παιγνίδι των bloggers είναι το 7. Μπορώ να πω ότι το βρήκα ενδιαφέρον από τη πρώτη στιγμή που το είδα σε κάποιο blog και μάλιστα σκέφτηκα ότι αν κάποιος με καλούσε δεν θα ήταν και πολύ εύκολο να κάνω την επιλογή που ζητά. 

Όταν η Κική της Μικρής μα θαυματουργής Κουζίνας μου έδωσε τη σκυτάλη, είχα ήδη έτοιμη την προηγούμενη ανάρτηση και ανέβαλα τη ανταπόκρισή μου στο κάλεσμά της. Μια σπαραλιασμένη μέση τις τελευταίες μέρες δεν με αφήνει να κάθομαι πολλές ώρες στον υπολογιστή, και  η σημερινή ανάρτηση γράφτηκε τμηματικά και καθυστερημένα. Δείτε λοιπόν το δικό μου 7.
Η πιο όμορφη ανάρτησή μου

Και γιατί είναι από τα πιο αγαπημένα μου κρητικά εδέσματα, και γιατί ήταν αφιερωμένη εξαιρετικά….

Η  πιο δημοφιλής
Αυτό προκύπτει από τα στατιστικά του blogger. Δεν είχα να επιλέξω τίποτα…
Η πιο αμφιλεγόμενη ανάρτηση
Επέλεξα τελικά τις σουπιές γιατί οι χοχλιοί όπως και να το κάνουμε, αρέσουν σε περισσότερους και σ’ ένα blog με κρητικές συνταγές δεν έχουν νόημα τέτοια διλήμματα…
Μερικοί μάλλον είπαν «μπλιάχ» σ’ αυτόν τον μεζέ που όσοι έχουν δοκιμάσει τους έχει μείνει αξέχαστος. Αντιθέτως άρεσαν πολύ οι σουπιές στιφάδο με τον κρητικό τρόπο…Έτσι σαν πιο αμφιλεγόμενη ανάρτηση επιλέγω τις…
Η πιο χρήσιμη ανάρτηση
Όχι για τίποτε άλλο, αλλά γιατί είναι φαγητό φτώχειας και όλο και κάπου θα μας χρειαστεί κατά πως φαίνεται…

Στα σοβαρά, η πιο χρήσιμη ανάρτηση μου φαίνεται ότι είναι η ανάρτηση για …
Το  καθημερινό μας ψωμί .Είναι εύκολο και μπορεί να  το φτιάξει ο καθένας για να απολαμβάνει πραγματικό ψωμί χωρίς κόπο.

7
Η ανάρτηση που με ξάφνιασε με την επιτυχία της
Επειδή ήδη κυκλοφορούν εκατομμύρια συνταγές για μελομακάρονα στο internet, δεν περίμενα ότι θα είχε τόση πέραση άλλη μία! Κι όμως είναι η δεύτερη στα στατιστικά μου.Η αλήθεια είναι ότι γίνονται πολύ νόστιμα…

Μελομακάρονα 

7

 Η ανάρτηση που δεν έτυχε την προσοχή που της άξιζε

Ισως γιατί σε όλες τις αναζητήσεις βγαίνει πρώτα η πρώτη σταφιδόπιτα που έδωσα , παρόλο που επισημαίνω ότι είναι καλύτερη η δεύτερη συνταγή.Περί ορέξεως βέβαια…
Η ανάρτηση για την οποία είμαι περήφανη
Και εδώ είχα ένα  δίλημμα. Επέλεξα ανάμεσα στο “πώς φτιάχνουμε ξινόχοντρο”, το φτάζυμο και τα κόλλυβα. Η ανάρτηση για την οποία είμαι περήφανη κι ας εύχομαι «αχρείαστη νάναι…» είναι τα
Πήρα τόσα mail εκτός από τα σχόλια, που ειλικρινά ένοιωσα περήφανη κυρίως για τη μητέρα μου που τα έφτιαξε και είχαν τόση απήχηση!

Με τη σειρά μου θα καλέσω τους παρακάτω bloggers

Τα κορίτσια των Συνταγών της Καρδιάς

 

·

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο