Μενού εβδομάδας

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Φτάσαμε αισίως(;) στο 26ο μενού της εβδομάδας για το 2020. Τυπικά έχουμε διανύσει τη μισή χρονιά, τέλειωσε ο έκτος μήνας. Καλοκαιράκι, διακοπές για όλα τα παιδιά πια και πολλοί είναι ήδη στη θάλασσα. Δύσκολο καλοκαίρι, ας είναι τουλάχιστον νόστιμο… Ελπίζουμε κάποια από τα φαγάκια μας να βοηθήσουν τις καθημερινές σας επιλογές. Είναι εποχής, είναι απλά!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 28-6-2020

Μοσχαράκι με πουρέ μελιτζάνας

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Δευτέρα 29-6-2020

Καλοκαιρινά ζυμαρικά με κολοκυθάκια

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Τρίτη  30-6-2020

Ρολό με κιμά και γέμιση τυριών

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Τετάρτη 1-7-2020

Ορφανά γεμιστά

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Πέμπτη 2-7-2020

Κοτόπουλο λεμονάτο

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Παρασκευή 3-7-2020

Φάβα

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Σάββατο  4-7-2020

Ψάρι σαβόρε με βραστά χόρτα

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με ντομάτα

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Λιανοφάσουλα σαλάτα

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Μαριναρισμένα ωμά κολοκυθάκια

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Μελιτζανοσαλάτα

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σκορδοψωμάκια

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Ελιόψωμα χωρίς ζύμωμα

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Ντοματοκεφτέδες

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Τυρί σαγανάκι

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Παγωτό σοκολάτα, χωρίς παγωτομηχανή, με 3 υλικά!

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Στριφτή πίτα με βερίκοκα ή κεράσια

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Κέικ με μπανάνα και ινδική καρύδα

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Πλούσια παξιμαδάκια αμυγδάλου

Μενού 26: Από 28-6-2020 ως  4-7-2020

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο