Μενού εβδομάδας

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

Η κλασική ανάρτηση του Σαββάτου με το μενού της εβδομάδας είναι και σήμερα εδώ! Προτάσεις που όπως μας λέτε σας είναι χρήσιμες, με πιάτα εποχής και υλικά που βρίσκουμε εύκολα. Ευχαριστούμε που στηρίζετε την ενότητα αυτή με τις επισκέψεις και τα σχόλιά σας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 22-5-22

Μοσχάρι με κολοκυθάκια στη γάστρα

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

 

Δευτέρα 23-5-2022

«Παστίτσιο» με λαχανικά

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

 

Τρίτη 24-5-2022

Ντολμαδάκια με κιμά αυγολέμονο

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

 

Τετάρτη 25-5-2022

Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

 

Πέμπτη  26-5-2022

Συκωταριά λαδορίγανη και τηγανητές πατάτες

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

 

Παρασκευή 27-5-2022

Αρακάς λαδερός

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

 

Σάββατο 28-5-2022

Ψάρι ψητό σε κρούστα αλατιού

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

 

Σαλάτες

Πιπεριές γεμιστές με σαλάτα αβοκάντο

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Βραστά βλίτα με κολοκυθάκια

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Τζατζίκι κλασικό

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι, καρύδια και μαϊντανό

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Αρωματική τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Βλίτα τσιγαριαστά με αυγά

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο στον φούρνο ή στο τηγάνι

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Τηγανητές πατάτες με κρητική γραβιέρα

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

ή πατάτες με σαφράν

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Γλυκό ψυγείου με ζελέ

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Λουκουμάδες παραλίας

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Απλό κέικ βανίλιας

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Βραστό κέικ σοκολάτας

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

ή ζουμερή σοκολατόπιτα χωρίς αυγά!

Μενού 21: Από 22-5-2022 ως 28-5-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο