Μενού εβδομάδας

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

Με την εστίαση ανοικτή μπορούμε βέβαια κάποιες μέρες να απολαύσουμε τη χαρά της περιποίησης από επαγγελματίες (επ’ ευκαιρία, καλές δουλειές, καλή σεζόν σε όλους), αλλά σίγουρα η εβδομάδα θέλει και τον σπιτικό της προγραμματισμό! Έτοιμο λοιπόν το μενού της εβδομάδας και ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 30-5-2021

Γιουβέτσι

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

 

Δευτέρα 31-5-2021

Μελιτζάνες με ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

 

Τρίτη 1-6-2021

Κοτόπουλο σε κληματόφυλλα

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

 

Τετάρτη 2-6-2021

Μαυρομάτικα με βλίτα και ντοματίνια

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

 

Πέμπτη  3-6-2021

Γιουβαρλάκια κόκκινα!

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

 

Παρασκευή 4-6-2021

Φασουλόρυζο με τα φασολάκια που περίσσεψαν

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

 

Σάββατο 5-6-2021

Τηγανητά ψαράκια με σαλάτα

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

 

Σαλάτες

Κρητική σαλάτα με γλιστρίδα

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

Βλίτα ή σπανάκι τσιγαριαστό με γιαούρτι

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

ή Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

Αμυγδαλοσαλάτα

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τηγανητά κολοκυθάκια

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυριά

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

Γαύρος μαρινάτος

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

Τυροπιτάκια εκλεκτά

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σπιτικό παγωτό σοκολάτα χωρίς παγωτομηχανή

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

Σπιτικές γαλακτοφέτες

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

Κουλουράκια …γάλακτος!

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

Κέικ γιαουρτιού 1-2-3-4

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

 

Και αν σας περισσέψει κρασί, φτιάξε το εξαιρετικά

δροσιστικό αναψυκτικό,

Μενού 22: Από 30-5-2021 ως 5-6-2021

που είναι πολύ ελαφρύ σε αλκοόλ!

Καλά να είστε, καλά να περνάτε! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο