Μενού εβδομάδας

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

Εδώ και σήμερα οι προτάσεις μας για την επόμενη εβδομάδα! Καλοκαιρινά πιάτα, χωρίς πολύ κόπο, για να δίνουμε λύσεις χωρίς να μας «τρώει» η κουζίνα! Όπως πάντα  υλικά εποχής που βρίσκουμε εύκολα, δίπλα μας… Στο facebook, προτείνουμε επίσης κάθε μέρα κάποια πιάτα από παλιές αναρτήσεις, ή πιάτα που ξαναμαγειρεύουμε. Έτσι πιστεύουμε ότι εξυπηρετούνται περισσότερο οι φίλες και οι φίλοι που ακολουθούν τη σελίδα μας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 10-7-2022

Σφακιανό γιαχνί

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

 

Δευτέρα 11-7-2022

Μαλαχτό σφουγγάτο (δοκιμάστε το και κρύο!)

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

 

Τρίτη 12-7-2022

Κουνελάκι κοκκινιστό (ή κοτόπουλο)

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

 

Τετάρτη 13-7-2022

Μαυρομάτικα με βλίτα

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

 

Πέμπτη  14-7-2022

Γιουβαρλάκια κόκκινα!

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

 

Παρασκευή 15-7-2022

Μελιτζανοπίλαφο

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

 

Σάββατο 16-7-2022

Κακαβιά του ψαρά

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με γιαούρτι

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

Δροσερή πλιγουροσαλάτα

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

Σαλάτα με ψητά λαχανικά

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

Τζατζίκι

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

«Ψευτοπιλαφάκι»

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

Ομελέτα φούρνου με κολοκυθάκια

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

Κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

Τυροπιτάκια «κρουασάν»

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μικρές μπουκίτσες αμυγδάλου (και για τα παγωτά μας)

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

Γιαουρτόπιτα με κεράσια ή βερίκοκα

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

Κέικ με χαρουπάλευρο

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

Γλυκό ψυγείου με ζελέ

Μενού 28: Από 10-7-2022 ως 16-7-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο