Μενού εβδομάδας

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας με πιάτα εποχής όπως πάντα! Άνοιξη για τα καλά και τα υλικά στα πιάτα μας πολύχρωμα και μυρισμένα. Στο τέλος της εβδομάδας γιορτάζει σχεδόν η μισή Ελλάδα, και δεν ξεχνάμε κάποια ιδιαίτερα κεράσματα! Γι αυτό και η πρότασή μας για το Σάββατο είναι γιορτινό νόστιμο αρνάκι!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 15-5-22

Κρητικό πιλάφι

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

 

Δευτέρα 16-5-2022

Λαζάνια με σπανάκι

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

 

Τρίτη 17-5-2022

Κεφτέδες με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

 

Τετάρτη 18-5-2022

Αγκινάρες με ξύγαλο ή άλλο κρεμώδες τυρί

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

 

Πέμπτη  19-5-2022

Σαρδέλες στα αμπελόφυλλα

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

 

Παρασκευή 20-5-2022

Ρεβίθια με πράσα

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

 

Σάββατο 21-5-2022

Αρνάκι ψητό στη λαδόκολλα

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

 

Σαλάτες

Πικράσταχα με καρπούς από κουκιά

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

Κοτοσαλάτα με αβοκάντο

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

Τα πρώτα βραστά βλίτα

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

ή κολοκυθοκεφτέδες

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

Ανεβατές τυρόπιτες

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

ή τυρόπιτα, η πιο εύκολη με σπιτικό φύλλο

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Τούρτα αμυγδάλου της Αργυρής

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

Σοκολατάκια βραχάκια

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

ή Βελούδινα σοκολατάκια με ζαχαρούχο γάλα

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

«Μαντηλάκια» αμυγδάλου

Μενού 20: Από 15-5-2022 ως 21-5-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο