Μενού εβδομάδας

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

Έτοιμο το μενού μας και σήμερα. Καλοκαιρινά πιάτα με υλικά εποχής που μπορούν να ετοιμαστούν νωρίτερα και «να μας περιμένουν» μετά το μπάνιο! Μήνας για θάλασσα ο Ιούλιος και μακάρι φέτος να μπορέσουμε να την απολαύσουμε με παρέες και βέβαια με πολλή προσοχή!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 4-7-2021

Κανελόνια με κιμά

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

 

Δευτέρα 5-7-2021

Μελιτζάνες με ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

 

Τρίτη 6-7-2021

Κοτόπουλο με μπάμιες στη γάστρα

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

 

Τετάρτη 7-7-2021

Φάβα παντρεμένη

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

 

Πέμπτη  8-7-2021

Κεφτέδες με σάλτσα

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

 

Παρασκευή 9-7-2021

Γεμιστά με ρύζι

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

 

Σάββατο 10-7-2021

Γαύρος στον φούρνο

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Κοτοσαλάτα καλοκαιρινή

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Τζατζίκι

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Σπαγγέτι κολοκυθιών

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Μελιτζανοκεφτέδες

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Τυροπιτάκια-μπουμπουκάκια (και για την παραλία!)

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Πουρές με ελαιόλαδο (για τους κεφτέδες της Πέμπτης…)

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Πιπεριές με τυριά

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Παγωτό κεράσι

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Καρυδόπιτα χωρίς αυγά και βούτυρο (και για το παγωτό μας 😉 )

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Κουλουράκια λαδερά με το σουσάμι μέσα στη ζύμη

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

 

Φρουτόπιτα αναποδογυριστή!

Μενού 27: Από 4-7-2021 ως 10-7-2021

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο