Μενού εβδομάδας

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Καλημέρα! Για άλλη μια φορά εδώ, με το μενού της εβδομάδας! Χαιρόμαστε που το βρίσκετε χρήσιμο. Προσπαθούμε να είμαστε πάντα «εντός εποχής» και να περιλαμβάνουμε πιάτα με όλες τις ομάδες τροφίμων. Στην ουσία, προτείνουμε ό,τι λέει και ο δικός μας προγραμματισμός για την εβδομάδα που έρχεται!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 18-10-2020

Γκιούλμπασι

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

 

Δευτέρα 19-10-2020

Λαχανόρυζο

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

 

Τρίτη 20-10-2020

Κοτόπουλο με λαχανικά στη γάστρα

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

 

Τετάρτη 21-10-2020

Φασολάδα

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

 

Πέμπτη 22-10-2020

Κανελόνια με κιμά

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

 

Παρασκευή 23-10-2020

Πράσα με δαμάσκηνα, ένα εξαιρετικό γιαχνί

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Σάββατο  24-10-2020

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

 

Σαλάτες

Λαχανοσαλάτα απλή

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Κουνουπίδι βραστό

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Άλειμμα με κόκκινη πιπεριά και τυρί

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο (και με κίτρινη κολοκύθα!)

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Χορτοκαλίτσουνα στον φούρνο (με σπανάκι αυτήν την εποχή)

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Κιμαδοπιτάκια με πανεύκολο φύλλο

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Σούπα με ξινόχοντρο

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μπισκότα κανέλας με βούτυρο

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Αναποδογυρισμένη μηλόπιτα σπέσιαλ!

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Σταφιδόψωμα εύκολα

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

 

Λουκουμάδες

Μενού 42: Από 18-10-2020 ως 24-10-2020

Καλά να είστε, καλά να περνάτε, όσο καλύτερα γίνεται στις δοσμένες συνθήκες!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο