Η πρότασή μας

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

Ποιες από τις συνταγές μας συγκέντρωσαν τις περισσότερες επισκέψεις τον μήνα που πέρασε; Δείτε τις, όλες είναι επίκαιρες τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα! Αλμυρά και γλυκά κυριάρχησαν στις προτιμήσεις σας αυτήν τη φορά. Ήταν βλέπετε η 25η Μαρτίου που «ανέβασε» τις συνταγές με τον μπακαλιάρο. Με χαρά είδαμε καινούριες συνταγές να είναι στις πιο δημοφιλείς.   Όπως πάντα, στο κολάζ της πρώτης φωτογραφίας, οι συνταγές που ακολουθούν την πρώτη δεκάδα, αν κάποια σας ενδιαφέρει πείτε μας να σας δώσουμε link!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

  1. Κουλουράκια πορτοκαλιού με ελαιόλαδο

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

 

  1. Νηστίσιμη κουρού για πίτες και πιτάκια

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

 

  1. Πατατόπιτα με φύλλο κρούστας

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

 

  1. Καλαμαράκια του κουτιού με κρασί

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

 

  1. Πανεύκολα, οικονομικά, νηστίσιμα μηλοπιτάκια

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

 

  1. Σιροπιαστό κέικ καρύδας χωρίς αυγά και βούτυρο

Σιροπιαστό κέικ καρύδας χωρίς αυγά και βούτυρο

 

  1. Τηγανητός μπακαλιάρος με αλεύρι ή κουρκούτι

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

 

  1. Χυλός (κουρκούτι) για τηγάνισμα

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

 

  1. Παστός μπακαλιάρος πλακί στον φούρνο

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

 

  1. Κυπριακοί λουκουμάδες!

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου 2023

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τα σχόλια και τις επισκέψεις σας! Σας ευχαριστούμε που κάθε μήνας είναι καλύτερος από τον προηγούμενο σε επισκέψεις και αλληλεπίδραση. Δικαιώνετε την προσπάθεια και το μεράκι μας γι αυτόν τον ιστότοπο!

Καλό μήνα!

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο