Η πρότασή μας

Οι δημοφιλείς συνταγές του Απριλίου

Τι είδαν περισσότερο οι φίλες και οι φίλοι της σελίδας μας τον Απρίλιο; Όπως ήταν φυσικό κυριάρχησαν οι πασχαλινές συνταγές και είναι μεγάλη μας τιμή η προτίμησή σας στις συνταγές μας «χρονιάρες μέρες». ΟΙ αναρτήσεις με τις συνολικές προτάσεις συγκέντρωσαν τεράστιο ενδιαφέρον αλλά εδώ παρουσιάζουμε μόνο μεμονομένες συνταγές. Ευχαριστούμε που μπήκατε στον κόπο να μας στείλετε και φωτογραφίες, μερικές από τις οποίες φαίνονται στο παρακάτω κολάζ.

Αλλά ας δούμε την πρώτη δεκάδα. Στο κολάζ της πρώτης φωτογραφίας όπως πάντα φωτογραφίες από την δημοφιλή εικοσάδα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια συνταγή ζητείστε την με σχόλιο εδώ ή στα social media της σελίδας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

  1. Πασχαλινά κουλουράκια (για μια ακόμη χρονιά) !

 

  1. Μάφινς με κακάο και ελαιόλαδο

 

  1. Καλιτσούνια λυχναράκια

 

  1. Τρόποι διατήρησης λεμονιών

 

  1. Παραδοσιακά ρεθεμνιώτικα μαμούλια

 

  1. Αυγά βαμμένα με κρεμμυδόφυλλα

 

  1. Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

 

  1. Τσουρέκια με μαγιά χωρίς κόπο

 

  1. Υγιεινά μπισκότα βρώμης με ταχίνι

 

  1. Σαλάτα με ψητά λαχανικά

Πολλές επισκέψεις (στην πρώτη δεκάδα παρακαλώ!) είχε και η ανάρτηση για τα έθιμα της Μεγάλης Πέμπτης με τίτλο “Τα ντολμαδάκια της Μεγάλης Πέμπτης”,  αλλά εδώ παρουσιάζουμε μόνο τις δημοφιλείς συνταγές όπως προανέφερα. Ευχαριστούμε που στηρίζετε τη στήλη του διατροφολόγου μας (μεγάλο σουξέ είχαν τα tips προτείνει πριν να αρχίσουμε μια δίαιτα, δείτε το είναι πολύ επίκαιρο άρθρο).

Και πάλι ευχαριστούμε για τις πολυάριθμες επισκέψεις κι αυτό τον μήνα! Από ρεκόρ σε ρεκόρ μας πάτε! Μας τιμά η εμπιστοσύνη σας και τα ευγενικά σας σχόλια!

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Necessary

Απαραιτητα cookies ώστε να λειτουργεί κατάλληλα η ιστοσελίδα μας.

PHPSESSID,gdpr

Advertising

Τα χρησιμοποιουμέ ώστε να σας προωθήσουμε διαφημιστικό υλικό που να ταιριάζει στην προτιμήσεις σας.

DSID,IDE,__gads,session_depth,test_cookie,ck1,rlas3rt1-z,drtn1269450465,1P_JAR

Analytics

Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies ώστε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την πορεία σας στην ιστοσελίδα μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας.

_ga,_gat,_gid

Other

Χρησιμοποιώντας αυτά τα cookies μπορούμε να προσφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες όπως youtube και αλλές.

GPS,PREF,VISITOR_INFO1_LIVE,YSC,di2,loc,ouid,uid,uvc,vc,mus,__atuvc,__atuvs

Skip to content