Ναι, μόνο για 3 μέρες είναι το μενού 53. Φυσικά και περιέχει προτάσεις για την Πρωτοχρονιά. Θα παραθέσω στο τέλος της ανάρτησης τις αναρτήσεις με τις συνολικές εορταστικές προτάσεις, αλλά γι αυτές τις τρεις μέρες απλά θα καταγράψω ό,τι σκέφτομαι να φτιάξω εγώ. Έτσι στην ουσία θα είναι πρόταση για όσους γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους εντός, και εντελώς οικογενειακά!
Για τις επόμενες μέρες της εβδομάδας, λέω να δώσω μενού με τον αριθμό 1. Άλλωστε θα είναι το πρώτο μενού του 2019. Θα προσπαθήσω να είμαι συνεπής και με τα μενού της νέας χρονιάς και ελπίζω να τα καταφέρω.
Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!