Μενού εβδομάδας

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας.Πιάτα εποχής, με υλικά που είναι στις δόξες τους! Το κρύο αρχίζει να γίνεται τσουχτερό και ο καιρός σηκώνει λίγες θερμίδες παραπάνω. Αρκετές σουπίτσες, κυρίως βραστές σαλάτες, και γλυκά που ταιριάζουν με ροφήματα. Χειμώνας είναι, αλλά έχουμε τρόπους να αντέχουμε το κρύο…

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 5-2-2023

Αρνάκι ή κατσικάκι με ασκολύμπρους

Αρνάκι ή κατσικάκι με ασκολύμπρους

 

 

 

Δευτέρα 6-2-2023

Λεμονάτη μακαρονάδα

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

 

Τρίτη 7-2-2023

Ρολό με κιμά

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

 

Τετάρτη 8-2-2023

Φακές σούπα

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

 

Πέμπτη 9-2-2023

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο (VIDEO)

 

 

 

Παρασκευή 10-2-2023

Φακόρυζο

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

 

Σάββατο 11-2-2023

Μπακαλιάρος με σπανάκι και αρωματικά

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

 

Σαλάτες

Κουνουπίδι τηγανητό με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

Πράσινη εποχής με κουμ κουάτ

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

Βραστό μπρόκολο πολύ ιδιαίτερο!

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

Βραστά τσιμούλια (παραπούλια)

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθόσουπα αρωματική!

Κολοκυθόσουπα αρωματική με κίτρινη κολοκύθα

 

 

Χορτόπιτες κρητικές

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

Τυροκούλουρα

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

Λουκανικόπιτα ή λουκανικοπιτάκια

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ρολά με σταφίδες

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

Κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο και γιαούρτι

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

 

Ανάποδη μηλόπιτα

Μενού 5: Από 5-2-2023 ως 11-2-2023

ή γλυκό του κουταλιού κουμ κουάτ πάνω από κρέμα ή γιαούρτι! 

Κουμ κουάτ γλυκό του κουταλιού

 

 

Να είμαστε καλά, να προσέχουμε! Ακόμη περισσότερο τώρα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο