Μενού εβδομάδας

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

Το μενού αυτής της εβδομάδας είναι εδώ… Δεν ξέρω πόσοι  στη δική μου περιοχή μπορούν να μαγειρεύουν, πόσοι μπορούν να προμηθευτούν ακόμη και τα υλικά, αλλά όπως έχω ξαναγράψει ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίζουμε, είναι και μια δήλωση παρουσίας! Οι φίλοι μας σε όλη την Ελλάδα το περιμένουν… Καλό μήνα λοιπόν και καλή εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Κρήτη, σε όλη την περιοχή μας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 3-10-2021

Ψητό στον φούρνο

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

 

Δευτέρα 4-10-2021

Πράσα με δαμάσκηνα

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

 

Τρίτη 5-10-2021

«Ψευτοπαστίτσιο» με μακαρόνια και κιμά

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

 

Τετάρτη 6-10-2021

Κλασική φασολάδα

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

 

Πέμπτη  7-10-2021

Ψητό κοτόπουλο με λαχανικά

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

 

Παρασκευή 8-10-2021

Σφουγγάτο με πατάτες

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

 

Σάββατο 9-10-2021

Τηγανητά ψαράκια

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

Σαλάτες

Ζεστή σαλάτα με κουνουπίδι τηγανητό

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

ή βραστό

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

Κοτοσαλάτα (αν περισσέψει ψητό κοτόπουλο)

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

Σπανακοκαλίτσουνα στον φούρνο

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

Ξινόχοντρος σούπα

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

Τηγανητή κολοκύθα

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ κανέλας

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

Κουλουράκια ανεβατά

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

Ρυζόγαλο αναλυτικά…

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

Κρέμα με άρωμα μαστίχας

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

Σταφιδόπιτα

Μενού 40: Από 3-10-2021 ως 9-10-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο