Μενού εβδομάδας

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

Διακοπές τέλος για τους περισσότερους και ιδιαίτερα για οικογένειες με παιδιά αφού τα σχολεία ανοίγουν! Το καλοκαίρι όμως συνεχίζεται στο τραπέζι μας με πολλά από τα καλοκαιρινά λαχανικά και φρούτα να είναι στα καλύτερά τους! Τα απολαμβάνουμε λοιπόν και αυτή την εβδομάδα.

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  8-9-2019

Μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

 

Δευτέρα 9-9-2019

Ζυμαρικά με καρότα και κολοκυθάκια

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

 

Τρίτη 10-9-2019

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα κάππαρης

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

 

Τετάρτη 11-9-2019

Σοφαγάδα ή συμπεθεριό

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

 

Πέμπτη 12-9-2019

Κοτόπουλο με μπάμιες στο φούρνο

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

 

Παρασκευή 13-9-2019

Μελιτζανοπίλαφο

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

 

Σάββατο  14-9-2019

Χταπόδι κοκκινιστό

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

 

Σαλάτες

Σαλάτα με φακές και με ρύζι

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Καλοκαιρινή κοτοσαλάτα

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Γλιστρίδα με γιαούρτι

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Καρπουζοσαλάτα

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σφουγγάτο με κολοκύθια στο φούρνο

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Κολοκυθόπιτα ξεσκέπαστη

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Αναποδογυρισμένη τάρτα με φρέσκα σύκα

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Σταφιδόψωμα της ευκολίας

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Κέικ με καρύδια και σοκολάτα

Μενού 37: Από 8-9-2019 ως 14-9-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο