Μενού εβδομάδας

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

Έχουμε μπει για τα καλά στην Άνοιξη παρόλο που ο καιρός εξακολουθεί να είναι χειμωνιάτικος.  Ανοιξιάτικα λαχανικά όμως υπάρχουν στις αγορές και στους κήπους κι έτσι βάλαμε μερικά στο μενού μας!

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 7-4-2019

Μοσχαράκι με αρακά

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

ή σουπιές με σπανάκι λεμονάτες

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

 

Δευτέρα 8-4-2019

Πιλάφι με παντζάρια

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

 

Τρίτη 9-4-2019

Κεφτέδες με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

ή γιαχνάκι με τσιγαριαστά χόρτα και πατάτες

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

 

Τετάρτη 10-4-2019

Κόκκινες φακές σούπα

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

 

Πέμπτη  11-4-2019

Σουβλάκια κοτόπουλου

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

ή αγκιναροκούκια

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

 

Παρασκευή 12-4-2019

Λαχανοντολμάδες νηστίσιμοι

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

 

Σάββατο  13-4-2019

Παλαμίδα (ή άλλο ψάρι) στο φούρνο με πατάτες

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

ή καλαμαράκια του κουτιού κοκκινιστά

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα με μαϊντανό

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

Χόρτα εποχής βραστά

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

Παπούλες σαλάτα

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Πατάτες φούρνου

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

Βρουβόπιτες

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

Αφράτα ψωμάκια γεμιστά με σπανάκι

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σαρικόπιτες

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

Παξιμαδάκια ελαιολάδου με κακάο

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

Ρυζόγαλο

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

Χαλβάς σαπουνέ (με ελαιόλαδο αν νηστεύουμε)

Μενού 15:  Από 7-4-2019 ως 13-4-2019

 

Καλή εβδομάδα!

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο