Μενού εβδομάδας

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

Επισήμως στο Τριώδιο από αύριο και είναι ώρα να μπουν στο μενού μας μυζηθρόπιτες και άλλα αποκριάτικα. Τα χόρτα είναι στα καλύτερά τους και μπαίνουν στο τραπέζι μας όχι μόνο ως σαλάτες, αλλά και μαγειρεμένα με κρέας και με ψάρι!

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 17-2-2019

Αρνάκι ή κατσικάκι κλασικό φρικασέ με μαρούλια

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

 

Δευτέρα  18-2-2019

Ομελέτα με τσιμούλια (παραπούλια)

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

 

Τρίτη  19-2-2019

Παστίτσιο

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

 

Τετάρτη  20-2-2019

Φασολάδα

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

 

Πέμπτη  21-2-2019

Μεζεδάκι εποχής!

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

 

Παρασκευή  22-2-2019

Τουρλού με χειμωνιάτικα λαχανικά

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

 

Σάββατο  23-2-2019

Μπακαλιάρος με γιαχνερά χόρτα

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

 

Σαλάτες

Ξιδάτα βραστά χόρτα

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Ωμή σαλάτα με χόρτα

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Τσιγαριαστό σπανάκι

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Ψευτοπίλαφο

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Χορτοτυρόπιτα με το καλύτερο σπιτικό φύλλο

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Βρουβόπιτες

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Και ένα εύκολο φύλλο με όποια γέμιση επιλέξετε

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σαρικόπιτες με μέλι

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Μυζηθροπιτάκια μαλεβιζιώτικα με μέλι ή… αλλιώς!

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Εξαιρετικό κέικ λεμονιού!

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Κουλουράκια κανέλας

Μενού 8:  Από 17-2-2019 ως 23-2-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο