Μενού εβδομάδας

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας! Με πιάτα που ελπίζουμε να σας δώσουν ιδέες για το καθημερινό πρόβλημα. Φαγητά εύκολα, καθημερινά με υλικά που είναι δίπλα μας. Σαλάτες, συνοδευτικά και γλυκά που αγαπάμε όλοι και δεν δυσκολεύουν κανένα!

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  23-6-2019

Γκιούλμπασι

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

 

Δευτέρα 24-6-2019

Ζυμαρικά με καρότα και κολοκυθάκια

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

 

Τρίτη 25-6-2019

Γιουβαρλάκια κόκκινα

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

 

Τετάρτη 26-6-2019

Φάβα με χταπόδι

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

 

Πέμπτη 27-6-2019

Κοτόπουλο με ντοματίνια στο φούρνο

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

 

Παρασκευή 28-6-2019

Ρολά μελιτζάνας και κολοκυθιού με τυρί

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

 

Σάββατο  29-6-2019

Ψάρια με βλίτα στο φούρνο

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Πατάτες βραστές με ωμή σάλτσα ντομάτας

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Μακαρονοσαλάτα μεσογειακή

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθοκεφτέδες 1η εκδοχή

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Κολοκυθοκεφτέδες 2η εκδοχή

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Ψευτοπίλαφο  (για το γκιούλμπασι της Κυριακής ή το κοτόπουλο της Πέμπτης)

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Τυροπιτάκια με αέρινο σπιτικό φύλλο

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ρυζόγαλο (στο ψυγείο αυτή την εποχή!)

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Αναποδογυριστή κερασόπιτα με ινδοκάρυδο

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή!

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Γλυκό ψυγείου με κρέμα αμυγδάλου και πορτοκαλιού

Μενού 26: Από 23-6-2019 ως 29-6-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο