Μενού εβδομάδας

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

Καλοκαιρινά πιάτα στο τραπέζι μας κι αυτή την εβδομάδα! Δείτε το μενού μας, ίσως κάποιες από τις προτάσεις μας διευκολύνουν τις αποφάσεις σας ως προς το τι θα βάλετε στις κατσαρόλες σας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

Κυριακή 4-9-2022

Φασολάκια με κρέας (αίγα ή ζυγούρι αυτή την εποχή)

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

 

Δευτέρα 5-9-2022

Ντοματόρυζο με σύγλινο ή σκέτο

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

 

Τρίτη 6-9-2022

Ψάρι με σάλτσα κάπαρης σε 20΄!

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

 

Τετάρτη 7-9-2022

Φακές

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

Πέμπτη 8-9-2022

Κολοκυθάκια με κιμά στο φούρνο

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

 

Παρασκευή 9-9-2022

Ρολά μελιτζάνας και κολοκυθιού με τυρί, σε σάλτσα ντομάτας

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

 

Σάββατο 10-9-2022

Βλίτα τσιγαριαστά  (χωρίς χοχλιούς αυτή την εποχή…)

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

 

Σαλάτες

Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

Με πολύχρωμες ψητές πιπεριές

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

Σαλάτα γλυστρίδα χωριάτικη

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Γαύρος μαρινάτος

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

Κρεμμυδόπιτα

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

Τηγανητές πατάτες

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

Κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας  (με το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια)

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

 

Γλυκά

Σαλάμι , γλυκό ψυγείου

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

Λουκουμαδάκια με φρούτα

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

Μουστοκούλουρα  με μαγιά

Μενού 36: Από 4-9-2022 ως 10-9-2022

 

Καλό Σαββατοκύριακο, καλή βδομάδα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο