Μενού εβδομάδας

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

Άνοιξη για τα καλά πια, παρά τα πείσματα που κάνει πότε πότε ο καιρός σε κάποιες περιοχές! Ανοιξιάτικα τα πιάτα και στο μενού μας . Έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα πρώιμα του καλοκαιριού και όσοι τα έχουμε λαχταρήσει μπορούμε να τα απολαμβάνουμε σιγά σιγά. Μια μεγάλη γιορτή έχουμε αυτή την εβδομάδα, με πάρα πολλούς να γιορτάζουν, κι έτσι προτείνουμε 1-2 παραπάνω γλυκά για τους εορτάζοντες!

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  19-5-2019

Αρνάκι ψητό στο φούρνο με πατάτες

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Δευτέρα 20-5-2019

Μακαρόνια με αυγοτάραχο

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Τρίτη 21-5-2019

Τα πρώτα για φέτος γεμιστά κολοκυθάκια με κιμά και σάλτσα αυγολέμονο

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Τετάρτη 22-5-2019

Φακές κόκκινες

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Πέμπτη 23-5-2019

Ψευτοπαστίτσιο

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Παρασκευή 24-5-2019

Αγκινάρες με ξύγαλο ή άλλο κρεμώδες τυρί

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Σάββατο  25-5-2019

Ψάρι τηγανητό

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Κρητική χωριάτικη πατατοσαλάτα

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Ανοιξιάτικη σαλάτα με φράουλες και πετιμέζι

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σφουγγάτο με πατάτες και ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Αυγά μάτια με ντομάτα

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Τηγανητά, τραγανά κολοκυθάκια

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Το πιο εύκολο σπιτικό παγωτό

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Βrownies με ελαιόλαδο

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Σιροπιαστή πορτοκαλόπιτα

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Φίνο κέικ αμυγδάλου

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Βελούδινα σοκολατάκια

Μενού 21: Από 19-5-2019 ως 25-5-2019

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο