Μενού εβδομάδας

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

Αυγουστιάτικο μενού με πολλά καλοκαιρινά λαχανικά σε εύκολα καθημερινά πιάτα! Σαλάτες και συνοδευτικά απαραίτητα και φυσικά δεν λείπουν κάποια γλυκίσματα!

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  18-8-2019

Μοσχάρι με κολοκυθάκια στη γάστρα

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

 

Δευτέρα 19-8-2019

Μακαρονάδα χωριάτικη με ντομάτα

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

 

Τρίτη 20-8-2019

Κεφτέδες κλασικοί 

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

 

Τετάρτη 21-8-2019

Φασολάκια λαδερά

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

 

Πέμπτη 22-8-2019

Κοτόπουλο με γιαούρτι στο φούρνο

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

 

Παρασκευή 23-8-2019

Ρεβυθάδα

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

 

Σάββατο  24-8-2019

Ψαράκια τηγανητά και κάποια σαλάτα

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

 

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με ντομάτα

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Σαλάτα με φακές και ρύζι

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Πατατοσαλάτα χωριάτικη

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Και φυσικά την χωριάτικη ελληνική σαλάτα όπως την συνηθίζουμε στο σπίτι μας! 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Μπουρέκι

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Τηγανητά κολοκυθάκια

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Τηγανητές μελιτζάνες σαβόρε

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Ντοματοκεφτέδες

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Τηγανίτες ξινομυζήθρας

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Κέικ με κανέλα και καρύδια στη μέση

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Μωσαϊκό

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Γρανίτα πεπόνι

Μενού 34: Από 18-8-2019 ως 24-8-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο