Μενού εβδομάδας

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας. Με προτάσεις εποχής για νηστεύοντες και μη νηστεύοντες! Ελπίζουμε να τις βρείτε ενδιαφέρουσες.

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 25-2-2018

Αγκιναράτο

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

ή σουπιές με σπανάκι λεμονάτες

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

 

Δευτέρα  26-2-2018

Εύκολη, λεμονάτη μακαρονάδα

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

 

Τρίτη  27-2-2018

Καλαμαράκια στο φούρνο με πατάτες

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

ή κεφτέδες με πράσα

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

 

Τετάρτη  28-2-2018

Γίγαντες στο φούρνο

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

 

Πέμπτη  1-3-2018

Γιαχνάκι, με ή χωρίς χοχλιούς

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

ή κοτόπουλο στη γάστρα

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

 

Παρασκευή  2-3-2018

Λαχανοντολμάδες

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

 

Σάββατο  3-3-2018

Τηγανητά ψάρια με βραστά χόρτα

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

ή ταραμοκεφτέδες με βραστά χόρτα

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

 

Σαλάτες

Βραστά χόρτα ή λαχανικά

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

μια ωμή πράσινη

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

Παντζαροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

Ταραμοσαλάτα με αβοκάντο

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Γίγαντες τηγανητοί

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

Χορτόσουπα με ή χωρίς λουκάνικο

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

Ταχινόσουπα

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

Μαραθόπιτες

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Παξιμαδάκια με ελαιόλαδο, νηστίσιμα

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

Κέικ με χαρουπάλευρο

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

Πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο, νηστίσιμη

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

Μυζηθροπιτάκια χωρίς φύλλο, τα πανεύκολα!

Μενού 9#:  Από 25-2-2018 ως 3-3-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή Εβδομάδα!

 

 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο