Άλλες γιορτές

Ψάρια …

Ψάρια …

 

Ας τηρήσουμε το έθιμο κι εφέτος !
Ψάρια …
Ψαροφαγία επιβάλλεται τη Δευτέρα! Ας οργανώσουμε από σήμερα
την προετοιμασία μας.
Ψάρια …
Ο μπακαλιάρος θέλει το χρόνο του για να ξαλμυρίσει , και
επειδή μεσολαβεί Κυριακή οι αγορές μας πρέπει να γίνουν σήμερα ακόμη κι αν
θέλουμε να καταναλώσουμε άλλα ψάρια που δεν θέλουν ξαρμύρισμα.
Ψάρια …
Θα βρείτε πλακί στο φούρνο και στην κατσαρόλα, πολύ νόστιμο κουρκούτι για το τηγάνισμα του μπακαλιάρου, κροκέτες με μπακαλιάρο που αρέσουν πολύ στα παιδιά,
Ψάρια …
ψάρι σε κρούστα αλατιού, σούπες με ψάρια και πολλά άλλα.
Ψάρια …
 Αναλυτικές οδηγίες για το ξαρμύρισμα του μπακαλιάρου, στην παραδοσιακή συνταγή μπακαλιάρος με γιαχνερά χόρτα που ούτως ή άλλως είναι της εποχής.
Ψάρια …
Καλά να περάσετε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο