Μενού εβδομάδας

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

Ο χειμώνας καλά κρατεί! Ούτε αλκυονίδες δεν είδαμε φέτος τουλάχιστον εδώ στην Κρήτη! Χορταράκια όμως έχουμε άφθονα πια γι αυτό και τα βάλαμε σε πολλά πιάτα του μενού αυτής της εβδομάδας! Διαλέξτε και φτιάξτε!

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  19-1-2020

Κρέας  κρασάτο με πουρέ λαχανικών

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Δευτέρα 20-1-2020

Εύκολη μακαρονάδα φόυρνου

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Τρίτη  21-1-2020

Μπακαλιάρος παστός με σπανάκι

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Τετάρτη 22-1-2020

Μαυρομάτικα φασόλια με μάραθα

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Πέμπτη 23-1-2020

Κοτόπουλο με ντοματίνια στο φούρνο

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Παρασκευή 24-1-2020

Φασουλόρυζο (με τα υπόλοιπα μαυρομάτικα φασολάκια)

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Σάββατο  25-1-2020

Μπακαλιαράκια τηγανητά και χόρτα βραστά

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Σαλάτες

Βραστά χόρτα ή λαχανικά

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Απλή λαχανοσαλάτα

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Απλή παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και μαϊντανό

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ανεβατά ψωμάκια με σπανάκι και τυρί

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Μανιτάρια τηγανητά

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Χορτόπιτα με εύκολο φύλλο

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο (με το κοτόπουλο της Πέμπτης!)

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ρυζόγαλο

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Γιαουρτόπιτα-κρέμα φούρνου

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Πορτοκαλόπιτα

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Κέικ κανέλας

Μενού 3: Από 19-1-2020 ως 25-1-2020

 

Καλή εβδομάδα!

Καλά να είστε, καλά να περάσετε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο