Η πρότασή μας

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

Τι είδαν περισσότερο οι φίλες και οι φίλοι της σελίδας μας τον μήνα που πέρασε;

Ποιές ήταν οι πιο δημοφιλείς συνταγές μας; Στην πρώτη δεκάδα γλυκό αλμυρό είναι για μια φορά ακόμη 6:4! Πολλές επισκέψεις στα μενού, σε συνολικές προτάσεις εποχικών αναρτήσεων αλλά και στις νέες στήλες του site. Στο κολάζ της εισαγωγής φωτογραφίες από τις δημοφιλείς αναρτήσεις της πρώτης εικοσάδας, αν κάποια σας ενδιαφέρει ζητείστε τη με σχόλιο εδώ ή στα social media της σελίδας. Για τις 10 πιο δημοφιλείς απλά κάντε…

 

Κλικ στη φωτογραφία!

 

1.  Κέικ μήλου με μπανάνες χωρίς μίξερ

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

 

2. Χταπόδι κρασάτο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

 

3. Η πιο εύκολη νόστιμη μηλόπιτα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

 

4. Απλοί χωριάτικοι τηγανίτες

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

 

5. Λεμόνι γλυκό του κουταλιού

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

 

6. Ψωμί με ελάχιστη μαγιά, με ζύμωμα ή χωρίς ζύμωμα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

 

7. Κουλουράκια με 4 υλικά

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

 

8. Ψάρι με πατάτες στον φούρνο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

 

9. Σουτζουκάκια σμυρνέικα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

 

10. Περγαμόντο γλυκό του κουταλιού

Οι δημοφιλείς συνταγές του Φεβρουαρίου

Όπως βλέπετε στο κολάζ, οι συνταγές με εσπεριδοειδή ήταν πάρα πολλές στην πρώτη εικοσάδα, φυσιολογικό για την εποχή! Επίσης πολύ μεγάλη ανταπόκριση είχε και η εντελώς νέα κατηγορία των βιβλιοπροτάσεων, γεγονός που μας ευχαρίστησε πάρα πολύ!

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τις συνεχώς αυξανόμενες επισκέψεις και τα πολύ φιλικά και ευγενικά σας σχόλια!

 

Καλό μήνα, με υπομονή, προσοχή και αισιοδοξία!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο