Άρθρα

Εκδήλωση για την Κρητική Γαστρονομία από τα Μερακλίδικα!

Εκδήλωση για την Κρητική Γαστρονομία από τα Μερακλίδικα!

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία από τα Μερακλίδικα της Οικογένειας Κυριακάκη περιμένει τους επαγγελματίες εστίασης της Κρήτης! Αναφέρει χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου της η εταιρεία:

Με κοινό γνώμονα την προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας και την ικανοποίηση των όλο και περισσότερων επισκεπτών του νησιού μας, σας προσκαλούμε σε μια απολαυστική γευστική εμπειρία! Κρητική Γαστρονομία & Ποιοτικός Τουρισμός.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 από τις 11:00 έως τις 19:00 το απόγευμα στο ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ, στο 2ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Μαλάδων.

Στην εκδήλωση θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και να σας προτείνουμε χρήσεις και ιδέες σερβιρίσματος, μελετημένες και σχεδιασμένες, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων εστίασης.

Η πρόσκληση αφορά επαγγελματίες εστίασης. Είσοδος δωρεάν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 281 025 5087.

Θα ήταν τιμή μας η παρουσία σας.

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο