Μενού εβδομάδας

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

Και αυτήν την εβδομάδα το μενού μας περιλαμβάνει πιάτα με όψιμα καλοκαιρινά λαχανικά και με πρώιμα  φθινοπωρινά! Είναι η εποχή του χρόνου που βρίσκουμε πολλά είδη λαχανικών και φρούτων, ευκαιρία να τα απολαύσουμε!

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  20-10-2019

Μοσχάρι με κολοκυθάκια στη γάστρα

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

 

Δευτέρα 21-10-2019

Λαζάνια με σπανάκι και ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

 

Τρίτη 22-10-2019

Κοτόπουλο με πατάτες μπλουμ

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

 

Τετάρτη 23-10-2019

Φάβα

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

 

Πέμπτη 24-10-2019

Γεμιστά με κιμά

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

 

Παρασκευή 25-10-2019

Πρασοσέλινο  ντελμπιέ

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

 

Σάββατο  26-10-2019

Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

 

Σαλάτες

Κόκκινες πιπεριές ξιδάτες

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Πολύχρωμη λαχανοσαλάτα

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Παντζαροσαλάτα απλή

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Φαβοκεφτέδες

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Γύρος κοτόπουλου στο τηγάνι

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Ντοματόψωμο

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ανεβατά κουλουράκια με μαγιά η με φυσικό προζύμι

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Μηλόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Σοκολατάκια βραχάκια

Μενού 43: Από 20-10-2019 ως 26-10-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

 

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο