Μενού εβδομάδας

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

Με γιορτή και μάλιστα διπλή αρχίζει η εβδομάδα  και το μενού μας προσαρμόζεται… Εκτός από τις συνολικές προτάσεις που υπάρχουν στο site για την ημέρα (αν βάλουμε στην αναζήτηση τη λέξη «μπακαλιάρος» θα τις βγάλει πρώτες-πρώτες), βάζω στο μενού της Δευτέρας  τα πιο κλασικά εδέσματα για την ημέρα. Τα γλυκά με εσπεριδοειδή που προτείνω (νηστίσιμα και μη) κλείνουν ευχάριστα τα τραπέζια με ψαρικά!

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 24-3-2019

Μακαρονάδα με μοσχαρίσιο κιμά

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

ή με κιμά χταποδιού!

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

 

Δευτέρα 25-3-2019

Τηγανητός μπακαλιάρος

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

ή ψαρόσουπα

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

 

Τρίτη 26-3-2019

Αγκιναροκούκια με ντομάτα

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

 

Τετάρτη 27-3-2019

Φακές σούπα

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

 

Πέμπτη  28-3-2019

Γιουβαρλάκια με γιαχνερά χόρτα

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

ή σουπιές με σπανάκι

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

 

Παρασκευή 29-3-2019

Ρύζι ή στάρι με χοχλιούς (ή σκέτο)

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

 

Σάββατο  30-3-2019

Ψάρι ψητό

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

ή μανιτάρια τηγανητά

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

 

Σαλάτες

Σκορδαλιά με ψωμί και καρύδια

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Παντζαροσαλάτα  σε νέα εκδοχή

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Σαλάτα με ωμά άγρια χόρτα

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Παπούλες σαλάτα σε 2 εκδοχές

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Μπακαλιαροπιτάκια με φύλλο κρούστας

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Μπουμπουριστοί χοχλιοί με σπανάκι

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Βρουβόπιτες στο τηγάνι

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Τάρτα με mousse λεμονιού a la Crète

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

ή τάρτα πορτοκαλιού με βάση μπισκότου

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Πανεύκολα μυζηθροπιτάκια με μαρμελάδα λεμονιού ή περγαμόντου

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Κρέμα πορτοκαλιού

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

και για τον καφέ μας όλη την εβδομάδα…

Παξιμαδάκια με σταφίδες και αμύγδαλα

Μενού 13:  Από 24-3-2019 ως 30-3-2019

 

Καλή εβδομάδα!

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο