Άρθρα

Γευστική ξενάγηση στα “Μερακλίδικα από την Οικογένεια Κυριακάκη”!

Γευστική ξενάγηση στα “Μερακλίδικα από την Οικογένεια Κυριακάκη”!
Οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες μας στα Μερακλίδικα από την οικογένεια Κυριακάκη διοργανώνουν και φέτος στο Κτήμα Καλαθάκη μια εκδήλωση γεμάτη ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες! Αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, οι επαγγελματίες της εστίασης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά όλα τα προϊόντα της εταιρείας σε περίτεχνες ιδέες σερβιρίσματος από την ομάδα των σεφ της εταιρείας. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της εκδήλωσης:
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνει η εταιρεία μας και φέτος! ”Γευστική Ξενάγηση στα Μερακλίδικα”. Η εκδήλωσή μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ και θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία, για να γνωρίσετε από κοντά όλα τα προϊόντα μας. Επίσης, η ομάδα των σεφ μας θα σας προτείνει χρήσεις και ιδέες σερβιρίσματος, μελετημένες και σχεδιασμένες, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων εστίασης.
Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να σας πούμε περισσότερα για τη φιλοσοφία μας και για τη δέσμευσή μας για την ποιότητα και τη γεύση όλων των προϊόντων μας. Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να μοιραστείτε μαζί μας αυτήν την εμπειρία.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης.
Είσοδος δωρεάν.
Πληροφορίες: 2810 255 087, info@kiriakakis-foods.gr

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο