Μενού εβδομάδας

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

Στο μενού αυτής της εβδομάδας δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε τη μεγάλη γιορτή της Δευτέρας. Έτσι προτείνουμε  κύριο πιάτο, ωραία πολύχρωμη σαλάτα με φράουλες, αλμυρή τούρτα και για γλυκό, ανάλαφρη τούρτα με φράουλες. Ελπίζουμε να τα βρείτε ενδιαφέροντα!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  20-5-2018

Μακαρόνια σύζουμα με βραστό κρέας

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Δευτέρα  21-5-2018

Αρνάκι οφτό στο φούρνο της κουζίνας

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Τρίτη 22-5-2018

Ψάρι με βλίτα

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Τετάρτη  23-5-2018

Ρεβίθια κόκκινα

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Πέμπτη  24-5-2018

Κοτόπουλο τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Παρασκευή  25-5-2018

Χόντρος με λαχανικά εποχής

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Σάββατο  26-5-2018

Μπακαλιαράκια τηγανητά με βραστά χόρτα

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια βραστά

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Σαλάτα με φράουλες και πετιμέζι

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Παντζαροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Αλμυρή τούρτα με χορτόπιτες

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Τηγανητές πατάτες

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Εύκολη πίτα “απ’ όλα”!

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Σφουγγάτο με αγκινάρες και μυζήθρα

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

 

Γλυκά , επιδόρπια, βουτήματα

Τούρτα φράουλα με κρέμα γιαουρτιού

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Κέικ tutti frutti με ελαιόλαδο

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Παξιμαδάκια ελαιολάδου με κακάο

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Αρωματική, δροσερή λεμονάδα

Μενού#21: 20-5-2018 ως 26-5-2018

 

Καλό Σαββατοκύρικο και καλή εβδομάδα! 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο