Μενού εβδομάδας

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας, με προτάσεις  και για νηστεύοντες και για μη νηστεύοντες. Ας μην παραφάμε αυτές τις μέρες για να δώσουμε στους εαυτούς μας το περιθώριο της απόλαυσης των γιορτινών εδεσμάτων χωρίς τύψεις! 

 

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 10-12-2017

Γιουβέτσι με γαρίδες

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

ή με μοσχαράκι

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Δευτέρα  11-12-2017

Πράσα με κουνουπίδι ντελμπιέ (αλευρολέμονο)

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Τρίτη  12-12-2017

Μπακαλιάρος  πλακί

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Τετάρτη  13-12-2017

Φασολάδα!

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Πέμπτη  14-12-2017

Σουπιές στιφάδο

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Κοτόπουλο με πατάτες μπλουμ

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Παρασκευή  15-12-2017

Φασουλόρυζο

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Σάββατο  16-12-2017

Ψάρι  στο φούρνο με πατάτες

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

 

Σαλάτες

Σαλάτα με σάλτσα αβοκάντο

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Χόρτα βραστά

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Πολύχρωμη χειμωνιάτικη

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Καλαθάκια με παντζάρια 

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Μαραθόπιτες

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Κολοκυθόπιτες

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Μυζηθρόπιτες

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Καλαμαράκια του κουτιού κρασάτα (με το όσπριό μας)

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια πορτοκαλιού

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Κέικ σοκολάτας με αγουρέλαιο

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Σοκολατάκια με «μπεμπεμπλιά» για τους εορτάζοντες

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Και φτιάχνουμε γλυκό πορτοκάλι ή μαρμελάδα πορτοκάλι (4 συνταγές εδώ)

για να τα χρησιμοποιήσουμε στα γιορτινά μας γλυκά

Μενού 56#:  Από 10-12-2017 ως 16-12-2017

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο