Δημοφιλείς

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

Τι είδατε περισσότερο τον μήνα που πέρασε; Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου –αλμυρές και γλυκές- είναι επίκαιρες και για τον Ιούλιο! Οι μαρμελάδες και τα …κολοκύθια είχαν την τιμητική τους. Στο κολάζ της εισαγωγής το διαπιστώνετε εύκολα 😉 !

Παρόλο που ο μήνας που πέρασε ήταν πολύ δύσκολος για μένα σε προσωπική βάση (γι αυτό και τα ελάχιστα νέα post), εσείς συνεχίσατε να επισκέπτεστε το site, να μας γράφετε σχόλια και να φτιάχνετε τις συνταγές μας! Ευχαριστούμε πολύ!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές:

  1. Αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο (πρώτη για μια ακόμη φορά!)

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

 

  1. Τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

 

  1. Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου

 

  1. Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

 

  1. Μελιτζανόπιτα χωρίς φύλλο

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

 

  1. Μαρμελάδα βερίκοκο στον φούρνο, ο πιο εύκολος τρόπος

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

 

  1. Μαρμελάδα κεράσι με πανεύκολο τρόπο

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

 

  1. Απλή, δροσερή μακαρονοσαλάτα με γιαούρτι

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

 

  1. Κάππαρη τουρσί με επαγγελματικό τρόπο

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

 

  1. Οι τέλειοι κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2024

 

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε που στηρίζετε το site, που αλληλεπιδράτε στις αναρτήσεις μας με παρατηρήσεις και σχόλια και που μας εμπιστεύεστε στις ιδιαίτερες περιστάσεις.

Καλό μήνα σε όλον τον Κόσμο!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο