Μενού εβδομάδας

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

Οι προτάσεις μας για την επόμενη εβδομάδα! Καλοκαιρινά πιάτα που ελπίζουμε να σας διευκολύνουν στην επιλογή του καθημερινού φαγητού. 

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 23-7-2017

Κόκκινη, χωριάτικη μακαρονάδα!

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Δευτέρα  24-7-2017

Μπριάμ  στο φούρνο

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Τρίτη  25-7-2017

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα κάπαρης

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Τετάρτη  26-7-2017

Γίγαντες πλακί στο φούρνο (δεν ξεχνάμε να τους βάλουμε στο νερό!)

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Πέμπτη  27-7-2017

Γεμιστά με κιμά

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Παρασκευή  28-7-2017

Στάρι  (χόντρος) με λαχανικά και με χοχλιούς (ή χωρίς χοχλιούς, αν δεν μας αρέσουν)

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Σάββατο  29-7-2017

Ψάρι με μπάμιες στο φούρνο

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκύθια και πατάτες

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Πράσινες πιπεριές ξιδάτες

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Πατατοσαλάτα χωριάτικη

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Το περίφημο μαλαχτό κρητικό σφουγγάτο!

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Αρωματική, εύκολη τυρόπιτα!

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Τηγανητοί γίγαντες

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

 

Γλυκά-επιδόρπια

Μια «περίεργη»  σοκολατόπιτα

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Κέικ ροδάκινο!

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Και ένα γλυκό ψυγείου βέβαια…

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Για τους εορτάζοντες της εβδομάδας, μια γιορταστική τάρτα!

Μενού 36#:  Από 23-7-2017 ως 29-7-2017

 

Καλά να περνάτε, όπου κι αν βρίσκεστε! 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο