Μενού εβδομάδας

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

Έχουμε ήδη 40 μενού για το 2019! Μπαίνουμε πια στο τελευταίο τέταρτο κι αυτής της χρονιάς. Καιρός για «φθινοπωρινές εισαγωγές». Ας βάλουμε αυτή την εβδομάδα στο τραπέζι μας πράσα, σπανάκι, μήλα, ρόδια που έχουν ήδη εμφανιστεί στην αγορά. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε και τα καλοκαιρινά γιατί τα όψιμα είναι πολύ νόστιμα! Τα φθινοπωρινά πιάτα έχουν μεγάλη ποικιλία!

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  29-9-2019

Πρασοσέλινο του Σεπτέμβρη

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

 

Δευτέρα 30-9-2019

Σπανακόρυζο

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

 

Τρίτη 1-10-2019

Μπουτάκια κοτόπουλου στη γάστρα

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

 

Τετάρτη 2-10-2019

Μαυρομάτικα φασολάκια σε φθινοπωρινή εκδοχή

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

 

Πέμπτη 3-10-2019

Μελιτζάνες παπουτσάκια

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

 

Παρασκευή 4-10-2019

Φασουλόρυζο (με τα υπόλοιπα των μαυρομάτικων…)

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

 

Σάββατο  5-10-2019

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

 

Σαλάτες

Λαχανοσαλάτα πολύχρωμη

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Βραστές ξιδάτες πιπεριές

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Απλή παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τυροπιτάκια με εύκολο, αέρινο φύλλο χωρίς πλάστη!

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Σούπα με ξινόχοντρο

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Κολοκυθοκεφτέδες τέλειοι (για πόσο ακόμη;)

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Muffins με ελαιόλαδο, γιαούρτι και σπόρους ροδιού

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Εκλεκτά μηλοπιτάκια

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Μηλόπιτα τριφτή, εύκολη και οικονομική

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Παξιμαδάκια με ελαιόλαδο και σταφίδες

Μενού 40: Από29-9-2019 ως 5-10-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο