Μενού εβδομάδας

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

Καλοκαιράκι, καλοκαιρινά μαγειρέματα…Εύκολα, αν είναι δυνατόν γρήγορα, πάντα με υλικά εποχής! Για να απολαύσουμε τα κηπευτικά και τα φρούτα του Ιούλη!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 1-7-2018

Μοσχαράκι με μελιτζάνες

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

 

Δευτέρα 2-7-2018

Γεμιστά με ρύζι

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

 

Τρίτη 3-7-2018

Κουνελάκι με κρητικά τυριά

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

 

Τετάρτη 4-7-2018

Φάβα

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

 

Πέμπτη 5-7-2018

Κοτόπουλο με πατάτες μπλουμ

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

 

Παρασκευή 6-7-2018

Σοφεγάδα

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

 

Σάββατο 7-7-2018

Ψητό ψάρι με λεμονόλαδο μουστάρδας

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια βραστά

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

Μελιτζανοσαλάτα

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Σαλάτα γλυστρίδα

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Κόκκινες πιπεριές ξιδάτες

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

 

Ορεκτικά, συμπληρώματα, συνοδευτικά  και λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Οι κολοκυθοκεφτέδες μου

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Κρεμμυδόπιτα με νιφάδες βρώμης

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Αυγά μάτια με ντομάτα

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Λουκανικόπιτα  ή λουκανικοπιτάκια

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Γλυκά , επιδόρπια, βουτήματα

Τούρτα με φράουλες πριν τελειώσουν!

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Πανεύκολη μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Κέικ γιαουρτιού 1-2-3-4

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Μπισκοτάκια γεμιστά με τις ωραίες μαρμελάδες της εποχής

Μενού#27: 1-7-2018 ως 7-7-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο! Καλό μήνα από αύριο! 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο