Μενού εβδομάδας

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας! Εβδομάδα που αρχίζουν οι εξετάσεις κι όλο και κάτι θέλουν να «τσιμπούν» τα παιδιά με το χυμό και το γάλα τους… Αλμυρά και γλυκά βουτήματα λοιπόν, έχουν τη θέση τους στις προτάσεις μας!

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

Κυριακή  27-5-2018

Μοσχαράκι λεμονάτο με πουρέ πατάτας

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Δευτέρα  28-5-2018

Μακαρόνια  με κολοκυθάκια και καρότα

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Τρίτη 29-5-2018

Παλαμίδα στο φούρνο

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

 

Τετάρτη  30-5-2018

Φασολάκια λαδερά

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Πέμπτη  31-5-2018

Γεμιστά με κιμά

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Παρασκευή  1-6-2018

Γίγαντες στο φούρνο

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Σάββατο  2-6-2018

Ψάρι σε κρούστα αλατιού και βλίτα βραστά

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια βραστά

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Παντζαροσαλάτα απλή

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Σαλάτα γλυστρίδα με γιαούρτι

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

 

Συμπληρώματα, συνοδευτικά  και λιχουδιές

Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Αλμυρά μπισκοτάκια με τυρί

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Κριτσίνια καρότου

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

 

Γλυκά , επιδόρπια, βουτήματα

Κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Μαλακά cookies  με μυζήθρα

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Κουλουράκια γάλακτος!

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές και κομπόστα ή φρέσκα φρούτα

Μενού#22: 27-5-2018 ως 2-6-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο