Είναι η εποχή της! Παρόλο που διατηρείται αρκετό καιρό, είναι ώρα να αρχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε σε αλμυρά και γλυκά εδέσματα. Κι αν έχουμε μεγαλύτερη ποσότητα απ’ όση μπορούμε να καταναλώσουμε, η πρότασή μας περιλαμβάνει και τρεις τρόπους να τη διατηρήσουμε!
Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές
Γλυκιά κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας
Απλές κρητικές κολοκυθόπιτες τηγανιού
Σαλάτα με ψητή κολοκύθα
Τηγανητή κολοκύθα σαβόρε
Μικρά κέικ με κολοκύθα και μέλι
Γλυκόξινο τουρσί με γλυκοκολοκύθα
Γεμιστή κολοκύθα
Κέικ με πράσινο κολοκύθι ή κολοκύθα
Πουρές γλυκοκολοκύθας και τρεις τρόποι συντήρησής της
Αυτά για την ώρα… Έπονται νεώτερες εφαρμογές σε επόμενες αναρτήσεις.
update Νοέμβριος 2020
Κολοκυθόπιτα με τραγανό σπιτικό φύλλο
Μαρμελάδα κολοκύθας με εσπεριδοειδή
Γλυκό ψωμί σαν τσουρέκι με κολοκύθα
Γλυκό κουταλιού χωρίς ασβεστόνερο
Στιφάδο με κολοκύθα, κάστανα και μανιτάρια