Η πρότασή μας

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

Τι είδαν περισσότερο οι φίλοι μας τον μήνα που πέρασε; Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου, είναι επίκαιρες ακόμη!  Όπως είναι φυσικό κυριάρχησαν σαρακοστιανά εδέσματα αλλά και πιάτα με μπακαλιάρο. Παρόλο που δεν συνηθίζω να βάζω στα δημοφιλή συνολικές προτάσεις, αυτή τη φορά δεν μπορώ να στερήσω την πρώτη θέση από το άρθρο με τα αλάδωτα νηστίσιμα που «σάρωσε» σε επισκέψεις! Κι άλλες συνολικές προτάσεις ήταν στην πρώτη δεκάδα ( Αποκριάτικο τραπέζι, τραπέζι Καθαράς Δευτέρας κλπ), αλλά τις παρέλειψα. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

1) Αλάδωτα νηστίσιμα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

 

2) Μπακαλιάρος τηγανητός με αλεύρι ή κουρκούτι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

 

3) Χταπόδι κρασάτο με 3 υλικά!

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

 

4) Μπακαλιάρος πλακί

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

 

5) Λαγάνα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

 

6) Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας και ανθρακούχο νερό

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

 

7) Χυλός (κουρκούτι) για τηγάνισμα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

 

8) Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

 

9) Σουπιές με σπανάκι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

 

10) Γαριδομακαρονάδα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Μαρτίου

Όπως πάντα, το κολάζ της εισαγωγής περιλαμβάνει τις δημοφιλείς συνταγές της πρώτης εικοσάδας, αν θέλετε κάποια ζητείστε μας το link με σχόλιο εδώ ή στα social media της σελίδας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τα σχόλια και τις επισκέψεις σας! Αυτό το μήνα οι θεάσεις πλησίασαν το 1.500.000, αριθμό που μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε!

Να είμαστε καλά, να προσέχουμε! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο