Η πρότασή μας

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

Οι κλασικοί κεφτέδες με κιμά αλλά και επιλεγμένες συνταγές από τη συλλογή των «ψευτοκεφτέδων» του site, γιατί… τι καλύτερο από ένα καλοτηγανισμένο κεφτεδάκι, ακόμη και “ψευτοκεφτεδάκι”, με το ουζάκι ή τη μπυρίτσα του καλοκαιριού; Κι αν προσέχουμε θερμίδες και λιπαρά, υπάρχουν ακόμη κεφτέδες στον φούρνο και εντελώς vegan κεφτεδάκια στη συλλογή μας!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

1.Χορτοκεφτέδες

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

2.Νηστίσιμοι-vegan κολοκυθοκεφτέδες

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

3.Μελιτζανοκεφτέδες στον φούρνο ή στο τηγάνι

 

4.Ρεβιθοκεφτέδες στον φούρνο (vegan)

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

5.Κεφτέδες με βλίτα

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

6.Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

7.Οι τέλειοι κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

8.Ρεβιθοκεφτέδες τηγανιού

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

9.Ντοματοκεφτέδες με βασιλικό και γραβιέρα

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

10.Κεφτέδες με φάβα

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

11.Κολοκυθοκεφτέδες με ποικιλία λαχανικών

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

12.Ταραμοκεφτέδες από ταραμοσαλάτα

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

και βέβαια οι κλασικοί κεφτέδες με κιμά!

12+1 συνταγές για “ψευτοκεφτέδες” και κεφτέδες

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο