Η πρότασή μας

Οι πιο δημοφιλείς συνταγές του μήνα που πέρασε

Τι είδαν περισσότερο οι φίλοι μας το μήνα που πέρασε; Ποιές ήταν οι δημοφιλείς συνταγές του Ιανουάριου; Οι γλυκές συνταγές πήραν τις περισσότερες θέσεις στη δεκάδα αλλά και οι αλμυρές είχαν ισχυρή παρουσία! Είναι εντυπωσιακό ότι καινούριες συνταγές είναι στην πρώτη πεντάδα, σας ευχαριστούμε που τις τιμήσατε με τις επισκέψεις σας. Επίσης πολύ με χαροποίησε το γεγονός ότι στην εικοσάδα επικράτησαν οι συνταγές με εσπεριδοειδή, όπως φαίνεται στο κολάζ της παραπάνω φωτογραφίας. Πολλοί έχουν αρχίσει να φτιάχνουν γλυκά και μαρμελάδες στο σπίτι τους!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

  1. Ψωμί με ελάχιστη μαγιά, με ζύμωμα ή χωρίς ζύμωμα

 

 

  1. Αμυγδαλότουρτα

 

 

  1. Κέικ μήλου για άλλη μια φορά!

 

 

  1. Κουνουπίδι με σάλτσα γιαουρτιού

 

 

  1. Χοιρινά κότσια στη γάστρα

 

 

  1. Η πιό εύκολη νόστιμη μηλόπιτα

 

 

  1. Γιαουρτόπιτα-βασιλόπιτα με ελαιόλαδο

 

 

  1. Μαρμελάδα μανταρίνι

 

 

  1. Εύκολα και υγιεινά μπισκότα βρώμης, σχεδόν πάντα στα δημοφιλή!

 

 

  1. Ζαχαρωμένες φλούδες εσπεριδοειδών, τα σπιτικά φρουί γλασέ

 

Για έναν ακόμη μήνα σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τις συνεχώς αυξανόμενες επισκέψεις και τα σχόλια εδώ και στα social media της σελίδας. Εκτός από τις συνταγές, μεγάλος ήταν ο αριθμός των φίλων που επισκέφτηκαν τις στήλες «Διατροφή και Υγεία» και «Οινικός Περίπλους» και την πρώτη ανάρτηση στην νέα κατηγορία «Βιβλιοπροτάσεις». Τα μενού της εβδομάδας έχουν επίσης μεγάλη αποδοχή, αλλά μάλλον είναι περιττό να συμπεριλαβάνονται στα δημοφιλή αφού κάθε εβδομάδα έχουμε και ένα νέο. Θεωρούμε πολύ σημαντική την επικοινωνία, τις παρατηρήσεις και τη στήριξή σας. Θέλουμε τα σχόλιά σας, και επιδιώκουμε την κριτική σας!

Ευχαριστούμε και πάλι! 

Καλό μήνα, να είμαστε καλά, να προσέχουμε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Skip to content